curriculum vitae

Het verhaal van CHef Bruno Morano

Bruno Morano 15/09/1980

Hoe het allemaal begon

Bruno Morano Een echte Napolitaanse chef-kok en treedt hiermee in de voetsporen van zijn vader en opa.

Bruno was 13 jaar oud toen hij begon met helpen in de keuken van zijn leermeesters en daar leerde hij met druk omgaan en kreeg de nodige ervaring.

Hij ging studeren aan de Horeca School in Napoli en na het afstuderen vervolgens naar Rimini als chef-kok in restaurant Taverna Degli Artisti.

De Wereld reiziger

Na deze belangrijke en nuttige werkervaring werd Bruno gedreven door nieuwsgierigheid om te reizen en ontdekte hij nieuwe steden en nieuwe plaatsen waar hij zou willen werken en willen wonen.

In 2000 kwam hij naar Amsterdam, werkte in D'Antica en daarna in Cinema Paradiso. Tijdens deze periode kwam de alom bekende culinaire recensist Johannes Van Dam(rip) in het restaurant en gaf 9,5 aan Bruno's kookkunsten.

Na deze waardevolle ervaring gaat Bruno in Restaurant Toscanini en Dal Barone aan de slag als chef-kok en wordt erkend en gewaardeerd door al zijn gasten. En vanaf 2011 tot heden in Restaurant "Libero"

mijn belofte

We werken alleen met vaste leveranciers die verse, duurzame en biologische producten leveren.
Bruno Morano, Chef

Snel reserveren

Vrijheidslaan 77
1079 KG Amsterdam
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31(0)206610637
Woe – Zon 17:00 – 24.00
Maandag/Dinsdag Gesloten

Nieuwsbrief